• Slovenčina (Slovenská republika)
  • English (United Kingdom)


Home
Noc múzeií a galérií
Aktuality - Aktuality

Tretia sobota v máji patrí už tradične podujatiu Noc múzeií a galérií. Nebolo tomu inak ani 19.5.2012 a sme radi, že Stredoeurópsky dom fotografie má stále svojich fanúšikov.
Návštevníci si mohli v našich priestoroch pozrieť dve fotografické výstavy - 1. poschodie: Evžen Sobek /cz/ - Život v modrom a na 2. poschodí: Milota Havránková /sk/ - inBond.
Bolo pripravené aj voľné fotografovanie nádhernej modelky v ateliéri, ktorý bol rozložený pred budovou Stredoeurópskeho domu fotografie pod vedením profesionálneho fotografa Ruda Lendela. Všetci si pochvaľovali skvelý set generátor + svetlo firmy Fomei Slovakia, ktoré sa dá vziať so sebou kamkoľvek. Účastníkov prekvapila aj skutočne priaznivá cena 500 Eur.
Pripravili sme pre Vás aj stretnutie s renomovanými fotografmi, ktorých netreba predstavovať - Milotou Havránkovou na komentovanej prehliadke jej výstavy a Matúšom Zajacom, ktorý nám prišiel ukázať fotografie z Kene a porozprávať ako sa spolupracuje s humanitárnou organizáciou Viac než šperk.


Tradične sa konalo aj Portfólio review s odborníkmi - Michaelou Bosákovou, Juditou Csáderovou, Janou Hojstričovou a Jozefom Sedlákom, ktorí prišli, aby zhodnotili Vaše fotografie.
Srdečne Vás pozývame aj na ďalšie naše aktivity - fotografické kurzy, tábory, do nášho Klubu priateľov fotografie pri SEDF, ale aj na Fototribúnu 20. 6. 2012, na ktorú príde škutočne zaujímavý hosť Andrej Bán. 

alt   alt

 
Sponzori / O organizácií / Kontakt / SiteMap / Unsubscribe
Sedf.sk